596
اردبیل - ایرنا- فرماندار نیر گفت: ۲ واحد مرغداری گوشتی در این شهرستان پس از چهار سال غیر فعال بودن امسال با حمایت های انجام گرفته فعال شده و به مدار تولید برگشت...
ابراهیم امامی روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا افزود: این واحدهای مرغداری ۱۰ هزار قطعهای و ۱۶ هزار قطعهای بوده و با فعال شدن دوباره آنها، تعداد واحدهای مرغداری فعال شهرستان نیر به ۱۵ واحد رسید.
به گفته وی ، هم اکنون ۱۵ نفر به صورت مستقیم در این واحدهای مرغداری فعال هستند.
وی اضافه کرد: در این شهرستان، سالانه بیش از یک هزار و ۷۵۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ، ۳۸۰ تن تخم مرغ و بیش از سه میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه یک روزه گوشتی تولید میشود.
امامی با اشاره به اینکه میانگین سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور ۲۵ کیلوگرم میباشد بیان کرد: مصرف داخلی این شهرستان حدود سالانه ۴۵۰ تن در سال بوده و بیش از یک هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف در شهرستان به سایر شهرستانهای استان و استانهای همجوار صادر میشود.
او با بیان اینکه دولت با جدیت بهدنبال رفع موانع تولید است، افزود: صنعت مرغداری دراین شهرستان از ظرفیتهای مهم برای سرمایهگذاری و ایجاد رونق اقتصادی و اشتغالزایی است و در این خصوص باید تمهیدات لازم جهت مرتفع نمودن مسائل و مشکلات آنها در سطح شهرستان فراهم شود.
فرماندار نیر با اشاره به اقدامات انجام شده در زمینه کشاورزی و دامپروری بیان کرد: با سرمایهگذاریهای بومی در چند سال اخیر شاهد توسعه و رشد تولیدات دامپروری و کشاورزی و به ویژه توسعه پرورش مرغ در شهرستان بودهایم.
امامی از تلاش برای رفع مشکلات پیشروی سرمایهگذاران و صاحبان واحدهای تولیدی در شهرستان نیر خبر داد و گفت: راهکار توسعه اقتصادی شهرستان نیر حمایت از سرمایهگذاران بوده و با توجه به این امر فعالان اقتصادی در شهرستان مورد حمایت جدی هستند.
نیر در ۳۰ کیلومتری جنوب شرق اردبیل واقع است.