طرز تهیه دلمه سوسیس و آلو
مواد لازم برای تهیه طرز تهیه دلمه سوسیس و آلو
سوسیس گوشت دودی هشت عدد 100 گرم / 300 کالری
سس خردل دو قاشق غذاخوری 100 گرم / 182 کالری
آلو برقانی خشک بدون هسته (خیس خورده) 24 عدد 100 گرم / 160 کالری
ژامبون گوشت هشت ورق 100 گرم / 107 کالری
کره نرم شده یک قاشق غذاخوری 100 گرم / 104 کالری
طرز تهیه طرز تهیه دلمه سوسیس و آلو
*. سوسیس ها را با کمک یک چاقوی تیز از پهلو شکاف بدهید، این شکاف باید تا عمق سوسیس برود.
*. داخل شکاف سوسیس ها را سس خردل بمالید و درون هر یک، سه عدد آلو قرار دهید.
*. دور سوسیس های پر شده را با ورقه های ژامبون بپیچید و محکم کنید.
*. برای محکم تر شدن می توانید دور دلمه ها را با نخ تمیزی محکم کنید.
*. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 260 درجه فارنهایت روشن کنید تا داغ شود.
*. اطراف سوسیس ها را با کره چرب کنید و آنها را درون سینی فر بچینید.
*. سینی را به مدت 15 الی 18 دقیقه یا تا زمانی که دلمه های سوسیس طلایی شوند، درون فر قرار دهید.
ویدئوهای مرتبط از سایت آپارات
ممکن است ویدئوهایی که در زیر آمده ارتباطی با این شهر باشد. این ویدئوها براساس هشتگ پیدا می شوند.
نظرات دوستان در مورد طرز تهیه دلمه سوسیس و آلو نگارش نظر