تیرامیسو آیس کافی و شکلات
برای روزهای تعطیل میتوانید دسر تیرامیسوی آیس کافی و شکلات ایتالیایی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. یکی از نکات جالب در تهیه این دسر این است که میتوانید از یک هفته قبل تیرامیسوی لیوانی را آماده کنید و ۱۰ دقیقه قبل از سرو، آن را از فریزر خارج کنید.
مواد لازم برای تهیه تیرامیسو آیس کافی و شکلات
بستنی وانیلی — ۲ پیمانه
شکر (نرم و دانهریز) — ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم)
قهوه اسپرسوی(غلیظ و داغ) — ¾ پیمانه
بیسکویت — ۲۰۰ گرم
گاناش — طبق دستور داده شده
پودر کاکائو — به مقدار لازم
طرز تهیه تیرامیسو آیس کافی و شکلات
۱- بستنی را در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود؛
۲- شکر را در تابهای حاوی قهوه اسپرسو داغ حل کنید و کنار بگذارید تا خنک شود؛
۳- بیسکویتها را در یک کیسه پلاستیکی ریخته و درِ آن را ببندید و با استفاده از یک وردنه بیسکویتها را خرد کنید (بیسکویتها راخیلی خرد و ریز نکنید در حدی باشند که تکههای آن قابل لمس باشد)، سپس در ظرفی کمعمق ولی پهن بریزید و قهوه خنک شده را روی آن ریخته تا بهخورد بیسکویتها برود؛
۴- تهِ هر لیوان به ارتفاع دو سانتی متر گاناش بریزید؛ سپس به ارتفاع دو سانتیمتر از روی آن بستنی بریزید. لیوان را در فریزر بگذارید تا مواد خود را بگیرد؛
۵- سپس لیوانها را از فریزر خارج کرده و بیسکویتها را روی بستنی بریزید و بهآرامی به سمت پایین فشار دهید، سپس مجدداً مقدار کمی گاناش روی آن بریزید و با پشت یک قاشق روی آن را صاف کنید تا مطمئن شوید فضای خالی در آن وجود نداشته باشد؛
۶- دوباره روی هر لیوان بستنی بریزید و در فریزر قرار دهید تا مواد خود را بگیرد، سپس از فریزر خارج کرده و روی آن را با کمی پودر کاکائو تزیین و سرو کنید.
مواد لازم (برای تهیه گاناش):
خامه — ½ پیمانه (۱۰۰ گرم)
شیر عسل (کنسرو) — ۲ قاشق سوپخوری
شکلات تلخ ۶۰% (رنده شده) — ۱۵۰ گرم
روش تهیه:
خامه و شیر عسل را حرارت دهید و درست کمی مانده به نقطه جوش از روی حرارت بردارید. شکلات را به مواد اضافه کنید و به آهستگی هم بزنید تا مواد نرم و یکدست شود، سپس کنار بگذارید تا خنک شود.
نکته:
برای داغ کردن قهوه اسپرسو می توانید از قهوه جوش استفاده کنید، در صورت عدم دسترسی به دستگاه قهوه جوش، میتوانید دو قاشق سوپخوری گرانول قهوه اسپرسو را در ¾ پیمانه آب جوش حل کنید، سپس از صافی ریز رد کرده و مورد استفاده قرار دهید.
لیوان مورد نظر برای تهیه تیرامیسو باید حتماً قابل گذاشتن در فریزر و با گنجایش ¾ پیمانه باشد.
پیشنهاد:
برای تزیین این دسر میتوانید از مقداری مارمالاد توتفرنگی یا هر مارمالادی که تمایل دارید بههمراه پودر کاکائو استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید از بیسکویت مخصوص تیرامیسو یا کیک اسفنجی بیات استفاده کنید.
برچسب شده: آیس کافی و شکلات, تیرامیسو, تیرامیسو آیس و شکلات, تیرامیسو آیس کافی, تیرامیسو آیس کافی و شکلات, دسر, دسرو مربا و بستنی
ویدئوهای مرتبط از سایت آپارات
ممکن است ویدئوهایی که در زیر آمده ارتباطی با این شهر باشد. این ویدئوها براساس هشتگ پیدا می شوند.
نظرات دوستان در مورد تیرامیسو آیس کافی و شکلات نگارش نظر