کوفته قلقلی، کوفته ریزه
کوفته یکی از غذاهای پرانرژی و خوشمزه است که در اندازه های مختلف و با روش های گوناگون طبخ می شود ولی معمولا برای پخت انواع مختلف آن از اجاق گاز به عنوان وسیله پخت استفاده می کنند. کوفته قلقلی یا کوفته ریزه غذایی بسیار خوشمزه است که تفاوت اصلی آن با دیگر کوفته ها در اندازه های آنهاست. با ما همراه باشید تا دو روش تهیه این کوفته خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه کوفته قلقلی، کوفته ریزه
گوشت چرخ کرده 500گرم
برنج پخته (شفته) 120گرم
تخم مرغ یک عدد
سبزی کوفته ( ساتوری) یک کیلو
فلفل دلمه 3عدد
گوجه فرنگی 3عدد
نمک+فلفل سیاه+جوز هندی به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی 3قاشق غذا خوری
طرز تهیه کوفته قلقلی، کوفته ریزه
گوشت و برنج و سبزی و تخم مرغ و نمک و فلفل و جز را با هم مخلوط می کنیم، و آنقدر ورز می دهیم تا جسبندگی زیادی پیدا کند
مواد را به اندازه نارنگی برداشته گرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید البته باید با حوصله سرخ کنید تا له نشوند .
در یگ قابلمه بزرگ فلفل دلمه های ورقه شده و بعد گوجه ورقه شده را رویه هم میچینیم
بعد کوفته های طلایی سرخ شده را به شکل حرم روی گوجه ها می چینیم ،
در یک تابه کمی روغن ریخته وسه قاشق رب گوجه در آن تفت می دهیم
جز هندی و فلفل نمک را اضافه می کنیم و بعد دو لیوان آب به سس اصافه میکنیم
کمی که جوش آمد آن را روی کوفته ها ریخته و در قابلمه را میگداریم تا با حرارت کم بپزد به مدت نیم ساعت.
کوفته باید با بخار سس بپزد.
ویدئوهای مرتبط از سایت آپارات
ممکن است ویدئوهایی که در زیر آمده ارتباطی با این شهر باشد. این ویدئوها براساس هشتگ پیدا می شوند.
نظرات دوستان در مورد کوفته قلقلی، کوفته ریزه نگارش نظر