ته چین اسفناج
برای ناهار امروز به شما ته چین اسفناج را پیشنهاد می کنیم. این غذا می تواند در ضیافت های کوچک و بزرگ شما هم حسابی آبروداری کند.
مواد لازم برای تهیه ته چین اسفناج
برنج : 4 پیمانه
ماست خامه ای : سه لیوان
مرغ آب پز : 800 گرم خرد شده
نمک : یک قاشق چایخوری
کره : 100 گرم
روغن مایع : یک چهارم لیوان
زعفران آب شده : به میزان لازم
اسفناج پخته و سرخ شده : 500 گرم
پیاز داغ ( سرخ شده ) : 2 قاشق غذاخوری.
طرز تهیه ته چین اسفناج
1- برنج را با تقریبا 5 پیمانه آب بجوشانید. در حین جوشیدن برنج کره و روغن و نمک را به آن اضافه کنید.
2- بعد از اینکه آب برنج کشیده شد آن را از روی حرارت بردارید.
3- در این مرحله ماست و زعفران را با هم مخلوط کنید طوریکه ماست کاملا زرد رنگ شود.
4- مخلوط ماست و زعفران را در کاسه ای گود به برنج اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که همه برنج کاملا زرد رنگ شود.
5- قالب خودتان را به هر شکلی که هست با کره چرب کنید سپس دو سوم از برنج را داخل قاب بریزید.
6- اسفناج و پیاز داغ را با هم مخلوط کرده و کمی نمک به آن اضافه کنید. حالا پیاز و اسفناج را وسط برنج بگذارید و با تکه های خرد شده مرغ بپوشانید.
7- با باقیمانده برنج روی مرغ ها و بقیه مواد را بپوشانید. حالا روی ظرف فویل بکشید و قالب را در طبقه وسط فر به مدت یکساعت و نیم قرار دهید.
8- فراموش نکنید که باید فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کرده باشید.
ویدئوهای مرتبط از سایت آپارات
ممکن است ویدئوهایی که در زیر آمده ارتباطی با این شهر باشد. این ویدئوها براساس هشتگ پیدا می شوند.