دیماج (Doymaj)

دیماج (Doymaj)

69

دیماج (Doymaj)

دیماج نوعی عصرانه سنتی قزوینی است . این خوراک که مخصوص فصول گرم است از مخلوط نمودن تکه های نان ، پنیر ، خیار ، گردو ، پیاز داغ و... درست می شود . با توجه به م...

دیماج (Doymaj)

دیماج (Doymaj) دیماج نوعی عصرانه سنتی قزوینی است . این خوراک که مخصوص فصول گرم است از مخلوط نمودن تکه های نان ، پنیر ، خیار ، گردو ، پیاز داغ و... درست می شود . با توجه به موادی که در این خوراک به کار رفته می توان گفت غذای بسیار سالمی است و می تواند جای ساندویج هایی که از بیرون تهیه می شود را بگیرد . قزوینی ها دیماج را بیشتر برای سفره های افطار ماه رمضان ، روز سیزده بدر ، پنجاه بدر و بعضی از میهمانی ها آماده می کنند . دیماج را در تابستان همراه با هندوانه و سرکه شیره ؛ و در زمستان همراه با ترشی می توان میل کرد .

نظرات دوستان در مورد دیماج (Doymaj) نگارش نظر

نظر خود را برای دیگران بنویسید تا اگر کسی دوست داشت این غذا را بپزد.
برای نوشتن نظر ابتدا ثبت نام کنید.